Mät upp ströbröd, salt och peppar och blanda.
Vänd köttskivorna i ströbrödet så det fastnar så mycket som möjligt.
Hetta upp rejält med smör i en stekpanna. (Mängden smör är ungefär vad som går åt för att steka allt kött i en gjutjärnspanna. Ta så mycket smör som behövs. Tar man för lite smör är risken att paneringen fastnar i pannan.)
Stek på medelhög värme ca 2-3 minuter på varje sida. Så att schnitzlarna får fin färg på varje sida och blir genomstekta.
Servera köttet med t.ex. kokt potatis och örtkryddad sås samt grönsaker.
Serveringstips:
Hållbarhet och förvaring:
Recept och foto: Susanne Jarl
| Fläskkött | Lunch |
Det är frivilligt att ange sin epostadress.
Din epostadress visas ej! Du behöver inte oroa dig för SPAM!
Din epostadress används till att:
Det är frivilligt att sätta betyg.
Sätt endast betyg om du gjort receptet.
Förklara varför du satt det betyg du satt.
Visa alla kommentarer